Oktobar - mjesec košarke u Općini Centar

Postani član najveće košarkaške porodice!

Oktobar - mjesec košarke u Općini Centar

Sponzorski tekst

KK Realway, uz podršku Općine Centar, provodi projekat „Košarke za sve“.

Cilj projekta je animirati što veći broj djece da aktivno uzmu učešće u treninzima škole košarke. Svi novoupisani članovi imaju jedan mjesec besplatnih treninga što uključuje osam do devet treninga, zavisno od termina, a za dugogodišnje članove također su pripremljena iznenađenja u sklopu ovog projekta.

Napominjemo da je KK Realway, svjestan situacije u kojoj se nalaze naši građani, uvijek nudio opciju djelomičnog ili potpunog oslobađanja od plaćanja članarine za naše socijalno ugrožene članove.

KK Realway se potrudio i osigurao termine za treninge u skoro svim osnovnim školama u Općini Centar. Termini su:

O.Š. „Silvije Strahimir Kranjčević“ termini: ponedjeljak i četvrtak u 18.30h
O.Š. „Alija Nametak“ termini: petak 17h
O.Š. „Isak Samokovlija“ termini: utorak i petak u 19.15h
O.Š. „Hasan Kikić“ termini: utorak i petak u 17h
O.Š. „Nafija Sarajlić“ termini: utorak 19.15h i subota 11h
O.Š. „Hasan Kaimija“ termini: utorak i petak u 15.15h

Uskoro i u O.Š. „Vladislav Skarić“ (od 25.10.2018. renoviranje dvorane u toku. Treninzi će se održavati ponedjeljkom i četvrtkom).

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Pozivaju se sva djeca, djevojčice i dječaci, da dođu na najbliži punkt (bez obzira da li pohađaju ili ne tu školu), da vide šta im sve nudi klub i da se priključe treninzima i drugim aktivnostima kao što su Perfetta Kids liga, najveća košarkaška liga za djecu.

"Veliko hvala Općini Centar što je prepoznala nastojanja našeg kluba i podržala ovaj projekat", saopšteno je. 

Promo

Top Komentari

ibrahim51
Sarajevo navodno vazda ima kosarkaskih skola a nigdje ih nema u stvarnosti.Nejmaju ni jedan klub kvalitetan da moze bilo koga pobijediti.Mnogi ti igraci igraju u klubovima koji nisu ni feninga ulozili za njihovo napredovanje.Zato sa svima njima treba ugovorom vezati koliko trebaju godina igrati za neki klub iz Sarajva.Svaki klub bi trebao imati tu skolu pa ne bih se desavalo da kkBosna daje enormno velike pare isluzenim- izrabljenim igracima koji nista nisu pomogli kkBosni , cak su i odmogli da je zalosno posmatrati takvog evropskog velikana koji je poodavno na aparatima .Svi ti lopovi koji su vodili klub u to vrijeme gledaju gdje nam Kk Bosna umire.A i BiH haman boluje od istog sidroma.Svi ovi predstavnici partija su BiH doprinijeli neki manje a neki puno vise hapali jer su mogucnosti nekih bile vece za hapanje.Ali doce vrag po svoje kako doslo tako i otiso.A valja odgovarati na jedinom Sudu pravde - Sudnji dan.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi