Olympiacos u velikim problemima zbog gostovanja u Milanu

Košarkaši grčkog velikana u neugodnoj situaciji

Olympiacos u velikim problemima zbog gostovanja u Milanu

Čelništvo Eurolige odbilo je zahtjev grčkog košarkaškog kluba Olympiacosa da ne putuje u Milano na utakmicu Eurolige protiv Armanija. 

Redsi su tražili odgađanje utakmice ili da se ista igra negdje drugo zbog straha od koronavirusa no svi zahtjevi grčkog velikana odbijeni su od strane Eurolige. 

Olympiacos koji utakmicu u Milanu igra prekosutra, u Italiju treba putovati sutra a do grada mode stići će preko Genove u koju će sletjeti i iz koje će busom doći do Milana.No Olympiacos bi mogao upasti u velike probleme pri povratku u Grčku. Po nalogu grčkog Ministarstva Zdravstva svi oni koji u Grčku doputuju iz Italije moraju provesti 14 dana u karanteni. 

Ukoliko košarkaši Olympiacosa dospiju u karantenu sasvim sigurno će propustiti icuću euroligašku utakmicu koja je na rasporedu 20.03. protiv madridskog Reala. Kako će se odviti situacija vidjet ćemo u narednih par dana.  

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi