Video: A. Berbić

Pomoćni trener Sparsa

Opačak: Čeka nas teška utakmica, ali spremni smo

Ekipa Sparsa će sutra u okviru 8. kola košarkaškog prvenstva BiH gostovati u Širokom Brijegu.

U dosadašnjem dijelu sezone Sparsi su ostvarili pet pobjeda i trenutno se nalaze na trećoj poziciji, a da sa bijelom zastavom neće putovati ni u Široki Brijeg potvrdio je pomoćni trener Ivan Opačak.

"Svi igrači su spremni za Široki, što je u ovom momentu najbitnije. Tokom cijele sedmice smo dobro trenirali, uz odličnu atmosferu, tako da spremni dočekujemo utakmicu", kaže Opačak.

O protivniku Opačak ima samo riječi hvale.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Svjesni smo da nas čeka teška utakmica, pogotovo jer Široki Brijeg igra na domaćem parketu. Radi se o izrazito kvalitetnom i talentovanom timu. Morat ćemo se potruditi dobro ukoliko želimo doći do pobjede. Vjerujem da to neće doći u pitanje ukoliko odgovorimo zadacima na pravi način", riječi su Opačka.

Meč između Širokog i Sparsa se, podsjetimo, igra sutra u 18:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi