Trener Sparsa nakon pobjede

Trbić: Izgleda da je bila laka utakmica, ali nije

E. Škorić

Sparsi su večeras savladali Slobodu, a trener domaće ekipe Marko Trbić bio je izuzetno zadovoljan.

 

"Ovo je jedan izuzetno vrijedan tim koji vrijedno radi. Igrčai su jako posvećeni treninzima i sigurno da možemo očekivati dobre igre. Možda svaki put neće biti ovakav rezultat, ali će ekipa rasti", kazao je Trbić, dodavši:

"Trebalo nam je određeno vrijeme da se malo prekombinujemo nakon određenih promjena. Vjerujem da ćemo i u sljedećim utakmicama igrati na način na koji smo večeras igrali. Mislim da smo ostvarili pobjedu zahvaljujući dobroj igri u odbrani, ali bila je ogromna energija kod nas. Po rezultatu izgleda laka utakmica, ali nije baš tako".

O Širokom

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"To će sigurno biti utakmica s ogromnom energijom s obje strane. Imamo svoje prednosti, oni također, ali nadam se da ćemo u meč ući hladne glave".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi