Orlando u drugom poluvremenu slomio Detroit

Pobjeda Magica na domaćem terenu

Orlando u drugom poluvremenu slomio Detroit

Košarkaši Orlando Magica savladali su Detroit Pistons rezultatom 102:89.

Prva utakmica večerašnjeg programa NBA lige pripala je domaćem timu koji je nakon prve četvrtine vodio sa 33:28, a na odmor se otišlo pri neriješenom rezultatu 50:50.

Nastavak utakmice pripao je Orlandu koji je iz minute u minutu povećavao svoju prednost i na kraju upisao prilično ubjedljiv trijumf.

Najefikasniji igrač pobjedničkog tima bio je Payton sa 19 poena, Fournier je postigao 17 a Speights 16. Detroit je sa 21 poenom predvodio Harris, dok je Smith dodao tri poena manje.

Za Orlando je ovo bila tek 11. pobjeda u sezoni, dok je Detroit nakon dva uzastopna trijumfa okončao mini-pobjedničku seriju i pretrpio 15. poraz u sezoni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi