22

Komentari (22)

damir bosnjak
ETO DUSMANI..MISLILI STE DA CEMO SE RASPAST ...EEEEEE MALO MORGEN...KAKVE STE VI BUDALE...REPESA JE NOVI SELEKTOR ZMAJEVA...IDEMO DALJE...
sloboda1919
Ma nek svi idu u pi... materinu nama je svako neko drugi kriv a nema nas gorih na zemaljskoj kugli, treba sve razjebat i kosarku i rukomet i fudbal i da se vratimo u kameno doba da se sami medusobno porokamo musliman na muslimana pa cemo vidjeti sta onada kasnije. Idi Mensure i dabogda se vise nikad ne vratio.
Emčuka
Ne igra trener već igrači, oni su ti koji donose pobjedu...neka im ovo bude samo dadatna motivacija...sretno protiv Finske i Češke.
Ante G.
Hahahaha,cuj ovog magarca :))))
Ante G.
Drago mi je sto je ovako sve ispalo!samo tako,sve sto se raspada tome treba pomoci da se raspadne,da propadne!idemo bosno,samo gas,tamo gdje si posla...u tri lijepe...
Benjamingst
Raduje se da ti ne propadnes Dana's sutra... BiH nece propasti nije u ratu nece ni u miru.
Ante G.
Ne znam sta ti smatras pod pojmom "propast",ali vjeruj mi i zivlji se sahranjuju...ovo sto se desava u ovoj vukojebini,afrika nije dozivjela.samo jos kopljima da se pocnu gadjati,national geographic ima da uvrsti u svoje safari reportaze
Benjamingst
Mara u Hrvatsku onda ako te prime I oni? Zivis u BiH I zelis propast toj drzavi... radi vas takvih koji mrzite drzavu BiH a zivite u njoj vi kovite 80% napredak BiH ali necete dugo.
damir bosnjak
pazi ante da te koplje ne probode..drz se ti dalje od bosne..hihihihi
Benjamingst
Mi sve nistimo sto treba da gradimo I da cvrsto drzimo. Reprezentacija BiH u Kosarci je dokaz da nas sport umjesto da napreduje SPORT nam propada.
Jadnimi
PeppermintSA
Daj te Pandži priliku
Mesa.Sabanadzovic
Kaze se dajte dezurni romanticaru i ktiticaru bez pokrica a ustvari debilcino
ZmajODbosne
Upalite FaceTime sa duskom, sta je tu je, idemo bosnoooooo
criticos
i onda neko kaže srbi i hrvati srozavaju reprezentaciju. prvo je djedovic razgulio, pa zanjim i teletovic, a onda je harun mahmutovic ostavio savez u dugovima i na cjedilu. sad kad je najpotrebnije povesti tim, razgulio i bajramovic. mislim, onda neko kaze vidi sta nam rade. bas tako, vidi sta bosnjaci ucinise od reprezentacije, rasturise je!
Mama
Bošnji je vazda drugi kriv a on bira od Bakira do ostalih lopova...
rajvosa46
Znas i sam da Teletovic ima problema sa plucima, pitanje je da li ce vise ikad igrat kosarku. Nije lijepo pricat da je pobjegao.
Ante G.
Hahahaha,samo pici mensure!ko zadnji izadje neka ugasi svjetlo!
ZmajODbosne
Mora da je neko prokletstvo uslo u ovog bajramovica, neko srpstvo
Svojprisebi
vidi sada zmajcek sta sam ja reko neki dan dule (srbin) je gospodin na kvadrat za ovog bosnju. covjek je u zdravstvenim problemima i odbio platu jer ne moze da vodi reprezentaciju a bosnjo razjeba citavu repku kad se od njega najvise ocekuje i ode za dolarima. pa ti i dalje seri iz tih tvojih poganih usta kako su svi srbi isti a nemoj gledati kaki su tvoji. u svakom narodu ima dobrih i losih....
Lud
Gasi svjetlo... Nurkiću nemoj ni ti dolazit... Nemoj majke ti!
Mama
SPRDAČINA ne samo od saveza nego od cijele države
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.