Ovo ima samo u BiH: Mensur Bajramović neće voditi košarkaše u kvalifikacijama!

Odlazi u Hong Kong

Ovo ima samo u BiH: Mensur Bajramović neće voditi košarkaše u kvalifikacijama!

Midhat Šljivak

Mensur Bajramović neće voditi košarkašu reprezentaciju Bosne i Hercegovine u predstojećim utakmicama kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2019. godine.

Iako je Bajramović kao prvi pomoćnik Duška Vujoševića trebao da preuzme tim, dok je legendarni stručnjak na pauzi zbog bolesti, to se na kraju vjerovatno neće desiti.

Bajramović je pronašao inostrani angažman. Trenersku karijeru nastaviće u Hong Kongu i još je nejasno ko će sjediti na klupi nacionalnog tima BiH u duelima protiv Finske (13. septembar) i Češke (16. septembar).

Vrlo je izvjesno da će na klupi naše selekcije sjediti drugi pomoćnik Muris Memić, koji je u stručnom štabu bio zadužen za skauting i analizu protivnika.

Potražite više informacija na temu FIBA Svjetsko prvenstvo:

Iz KSBiH još nema potvrde o odlasku Bajramovića, ali u svakom slučaju se radi o zaista bizarnom slučaju, koji se ne dešava nigdje osim u Bosni i Hercegovini.

Okupljanje nacionalnog tima BiH zakazano je za ponedjeljak 3. septembra.

Top Komentari

criticos
i onda neko kaže srbi i hrvati srozavaju reprezentaciju. prvo je djedovic razgulio, pa zanjim i teletovic, a onda je harun mahmutovic ostavio savez u dugovima i na cjedilu. sad kad je najpotrebnije povesti tim, razgulio i bajramovic. mislim, onda neko kaze vidi sta nam rade. bas tako, vidi sta bosnjaci ucinise od reprezentacije, rasturise je!
65 7
Mama
SPRDAČINA ne samo od saveza nego od cijele države
40 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi