Ovo još nismo vidjeli na All Staru: Potez Nikole Jokića zbunio i LeBrona Jamesa

Izborio loptu za svoj tim

Ovo još nismo vidjeli na All Staru: Potez Nikole Jokića zbunio i LeBrona Jamesa

E. Čaušević

All Star utakmica odigrana je sinoć, a pobjedu je na kraju slavio tim LeBrona Jamesa koji je sa 178:164 pobijedio ekipu Giannisa Antetokounmpa.

Publika u dvorani bila je zadovoljna onim što je vidjela iako je svima jasno da All Star utakmica više ne nudi ni blizu uzbuđenja kao što je to bilo nekad. Tradicija mečeva Zapada i Istoka je završena, a mnogima se ne sviđa sadašnji princip biranja timova.

No, svejedno i sinoć smo imali dosta toga za vidjeti u okršaju najboljih košarkaša na planeti. Brdo odličnih zakucavanja i poteza, ali i konstantno šutiranje trojki je obilježilo ovaj meč.

Međutim, može se reći da je na neki način utakmicu obilježio i srbijanski košarkaš Nikola Jokić. On je nevjerovatnim potezom nasmijao sve u dvorani, ali itekako zbunio LeBrona Jamesa kada je blago rečeno zanimljiv način izborio loptu za svoj tim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti