6

Komentari (6)

Nele.
Sve cesca pojava srcani i karcinomi. Jel se to placa danak vakcina protiv kovida? Brz oporavak.
pitariistok
Jos jedan debilni teoreeticar...jao jao majke mi ne vjerujem sa kim ja zrak dijelim
criticos
Otkud tebi tolika sigurnost da je teorija zavjere? I zasto debilni? Nije stvar je li u pravu ili ne, i je li teorija zavjere ili ne, fora je u iskljucivosti, pogotovo tvojoj uvredljivoj. Odes na stranicu FDA, downloadujes dokumente koji se objavljuju svake sedmice i koji su javni i procitas dostavljene preliminarne podatke proizvodjaca na 18 strana zabiljezenih nuspojava u 3mjesecnoj fazi ispitivanja na 42000 dobrovoljaca i procitas miokarditis. Zvanican dokument. Ne kazem da jeste, ali zasto biti iskljuciv s vrijedjanjem da nema sanse?
Toniche
Pablo Laso je covjek koji pije, puši izuzetno nervozan covjek. Vodi utakmice kao privatni zivot.zivcan itd itd.. Svaku utakmicu 3 srcana dobije i 2 mozdana.. To što se desilo u nacinu zivota njegovog je ocekivano.. Nikakva vakcina..
Nele.
Pitariistok Da bi bio teoteticar to moram da tvrdim a ja sam stavio znak pitanja, dakle pitam se il nekog ko zeli da kaze svoje razmisljanje. Znaci prije nego pokusas pametovat razmisli o ononom sto citas pa onda komentarisi.
Nele.
Toniche e to je receno svoje misljenje. Svaka cast. Ma ucestale scene srcanih udara i kod sportista pa povezah to. A ovaj papak gore, ne zna procitat pravilno sta pise a laprda. Pozdrav.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.