Pablo Laso doživio srčani udar!
Foto - EPA

Trener Real Madrida

Pablo Laso doživio srčani udar!

M. Šljivak

Trener Real Madrida Pablo Laso (54) doživio je srčani udar.

Sjajni stručnjak primljen je danas u madridsku bolnicu. Razlog je srčani udar kojeg je pretrpio i još se ne znaju detalji o njegovom zdravstvenom stanju.

Da je 54-godišnji stručnjak u bolnici objavio je i njegov klub Real Madrid, ali osim kratkog saopštenja nije ponuđeno previše informacija.

Potražite više informacija na temu ACB liga:

Real je sinoć imao utakmicu protiv Baskonije u doigravanju ACB lige i Laso je kao i uvijek temperamentno vodio svoj tim.

Laso je trener madridskog kluba već 11 godina. S njim je osvojio dvije titule Eurolige, pet titula prvaka Španije i šest trofeja Kupa.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nele.
Sve cesca pojava srcani i karcinomi. Jel se to placa danak vakcina protiv kovida? Brz oporavak.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi