Padaju rekordi: "Divljaju" cijene ulaznica za petu utakmicu NBA finala

Svi žele gledati duel u Scotiabank Areni

Padaju rekordi: "Divljaju" cijene ulaznica za petu utakmicu NBA finala

Toronto Raptorsi igraju svoje prvo NBA finale i imaju veliku šansu doći do naslova prvaka.

Franšiza iz Kanade nakon dvije pobjede nad Golden State Warriorsima u Oracle Areni vodi sa 3-1 u finalnoj seriji koja se vraća na njihov parket.

Tako Raptorsi već u noći sa ponedjeljka na utorak (03:00h) imaju prvu meč loptu i priliku da pred svojim navijačima proslave historijsku titulu NBA prvaka.

Čini se da svi žele svjedočiti historiji jer za ulaznice za petu utakmicu finala vlada ogromno interesovanje, pa samim tim cijene istih "divljaju".

Naime, stižu informacije da je utakmica broj 5 finalne serije između Raptorsa i Warriorsa utakmica koja je donijela servisu za prodaju ulaznica "StubHub" najveću zaradu ikada.

Peta utakmica finalne serije između Raptorsa i Warriorsa je prestigla (na StubHub-u) čak i sedmu utakmicu NBA finala iz 2016. godine kada su snage odmjeravali Cavsi i Warriorsi, te je prosječna cijena prodate ulaznice 2.223 dolara.

Također, kupci ulaznica dolaze iz 31 američke savezne države, te 25 zemalja širom svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti