Član KK Kakanj

Palavra: Borimo se, ali jednostavno nas neće

Samir Mlaćo

Iako su upisali poraz od Sparsa rezultatom 78:70 košarkaški Kaknja nisu razočarali večeras u Sarajevu. 

Kakanjci su nakon prve četvrtine imali prednost 26:22, ali su onda poklekli te upisali novi poraz. Željko Palavra bio je drugi najbolji strijelac u timu Josipa Pandže sa 15 postignutih poena.

"Šta reći. Borimo se, igramo i jednostavno neće. Nečim nismo zaslužili to i čestitam Sparsima. Mi smo prvu četvrtinu pogodili sve, ali nismo otišli na dovoljno razlike. Oni su drugu počeli pogađati sve, te je ta prednost iz prvog poluvremena presudila. U teškoj smo krizi, više psihičkoj, nego što je to pitanje kvalitete, ali borit ćemo se do kraja. Dužni smo i sebi i navijačima", kazao je Palavra za SportSport.ba.

Težak posao Kakanjce očekuje u narednom kolu s obzirom da će u goste mostarskom Zrinjskom.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Jednom smo ih dobili tamo i ne vidim razloga da ih ne dobijemo opet. Moramo prvo malo očistiti glave", dodao je Palavra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi