Panathinaikos predstavio Aarona Whitea

Novo pojačanje grčkog prvaka

Panathinaikos predstavio Aarona Whitea

Američki krilni centar Aaron White predstavljen je kao novo pojačanje Panathinaikosa. 

Snažni Amerikanac potpisao je pristupnicu grčkom prvaku a ugovor je zaključen samo za iduću sezonu. 

Bivši student Iowa sveučilišta je sjajnim partijama u dresu Žalgirisa zaludio košarkašku Europu, a klubovi su stajali u red s ponudama za ovog košarkaša sa fantastičnim fizičkim predispozicijama. Na kraju je bitku za ovog igrača dobila milanska Olimpia, no tu se White potpuno pogubio i odigrao sezonu ispod svojih mogućnosti. 

Milanski tim nije ni čekao kraj prošle sezone te je sporazumno raskinuo ugovor s njim nakon čega je White završio u Gran Canariji. Po svemu sudeći opet će igrati u Euroligi jer kako sada stvari stoje od velike pompe koju je Panathinaikos digao oko istupanja iz Eurolige neće biti baš ništa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi