Kakanj bolji od Sparsa

Pandža: Igrali smo dosta bolje i mudrije u drugom dijelu

E. Čaušević

Košarkaši Kaknja večeras su na domaćem parketu savladali Sparse (76:72) i plasirali su u finale Kupa "sistem-A" BiH.

Kakanj je večeras odigrao veoma dobru utakmicu i bio nezaustavljiv za sarajevski tim. Nakon utakmice trener domaćih Josip Pandža izjavio je da je njegova ekipa odličnom igrom u drugom dijelu zasluženo stigla do pobjede.

"Čestitam momcima. Prvo poluvrijeme smo igrali pogrešno, nismo imali strpljenje šutirali smo jako rano. Sparsi su ekipa koja igra dobru odbranu i vrhunski trči prema naprijed", rekao je Pandža, te dodao:

"Puno bolje i mudrije smo igrali u drugom poluvremenu, lopta je išla tamo gdje treba. Uz ovu sjajnu publiku došli smo do velike pobjede. Imamo ambicije da idemo među četiri najbolje ekipe u Kupu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi