Pomoćni trener Sparsa prije susreta u Kaknju

Opačak: Sigurno nas čeka žestoka atmosfera, ali i mi imamo svoje adute

E. Ganibegović

U srijedu od 18 sati u Kaknju se igra polufinale Kupa "Sistem-A" između Kaknja i sarajevskih Sparsa. 

Pobjednik ovog susreta će igrati u finalu protiv tuzlanske Slobode, a nakon "glavnog finala" jedna ekipa će se pridružiti ekipama koje su se već plasirane na finalni turnir Kupa BiH. 

Pomoćni trener Sparsa Ivan Opačak govorio je za SportSport.ba prije gostovanja u Kaknju.

"Pripremao se kao i obično. Spremni smo za sutrašnju utakmicu. Bez obzira što se radi o kup utakmici imamo istu ambiciju kao i u prvenstvu da idemo do kraja. Očekuje nas težak susret", rekao je pomoćni trener Sparsa, pa zatim dodao:

"Jako dobro znamo šta nas čeka. Kakanj na domaćem parketu igra dobro. Sigurno da će biti žestoka atmosfera i toga smo svjesni. Imamo i mi svoje adute, pripremili smo se. Dobro se poznajemo i nadam se dobrom susretu naših momaka."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi