Panika zavladala Los Angelesom, Davis otkrio klub u koji odlazi?

Ne planira se dugo zadržati u Lakersima

Panika zavladala Los Angelesom, Davis otkrio klub u koji odlazi?

E. Škorić

Tek je ljetos Anthony Davis stigao u Los Angeles Lakerse, a već planira da ode.

Davis je sjajan na početku nove sezone u dresu Lakersa, koji vjeruju da ponajbolji igrač lige zajedno s LeBronom Jamesom može u Staples Centar donijeti prsten.

Međutim, Davis bi mogao vrlo brzo da ode iz Lakersa, pošto je ostavio mogućnost prelaska u Chicago Bullse.

"Ne znam, mislim, ja ću sljedeće godine biti slobodan agent, vidjet ćemo. Postoji mogućnost. Chicago je košarkaška Meka, imao je najbolje košarkaške ikada. Pogledajte historiju... Često se govori da je to New York, ali New York nije ni blizu", istakao je Davis.

Dvadesetšestogodišnja zvijezda je ove sezone na prosjeku od 28.5 poena, 11.5 skokova, 2.7 asistencija po meču, a ukupno je peti poenter lige.

Top Komentari

teddy sheringham
**** ovakve igrače!
0 2
Durmano
Laz najveca
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti