5

Komentari (5)

sslazio
Ova utakmica je odraz drustva u kojem zivimo. Beogradjani koji se smatraju gospodom su zapravo najveci kompleksasi i seljaci. Ne daju u sebe gledat kada dodju bilo gdje sa bg tablicama a u svom toru su jadni. Nas je problem sto im previse medijskog prostora dajemo i mislimo da su bitni.
K79
pa od 5 utakmica 3 su prekidane i praznila se dvorana, utakmica pocne u 8 a završi u 12 bas je postalo smor pravi ja sinoc nisam ni doceko kraj , bas su postali naporni vec odavno i ne samo oni nego svi ovi debilni huligani sto prave ova .ranja
foux87
Šta nas briga za srpskim timovima
RuthlessDyni
Ko te tjera da čitaš i komentarišeš? Sasvim je normalno da na sportskom portalu pišu o sportu.
Mostarac94
Ciganska posla
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.