U dvorani 20.000 navijača Partizana, a onda je puštena pjesma koja je napravila totalni haos u Areni

Jedva čekaju početak Mundijala

U dvorani 20.000 navijača Partizana, a onda je puštena pjesma koja je napravila totalni haos u Areni

Endin Čaušević

Košarkaši beogradskog Partizana sinoć su u prepunoj Areni uspjeli da pobijede Maccabi u osmom kolu Eurolige, a meč je obilježio nevjerovatan detalj kada je dijela dvorana počela pjevati pjesmu u čast Aleksandra Mitrovića.

Partizan je u fantastičnom meču uspio da pobijedi Maccabi sa 96:88 i dođe do četvrte pobjede u ovoj sezoni u Euroligi, a kao i obično beogradski klub imao je ogromnu podršku svojih navijača.

Atmosfera u Areni bila je zaista nevjerovatna što nije ništa novo kada Partizan igra svoje domaće utakmice u Euroligi.

Međutim, moglo se vidjeti i koliko u Srbiji jedva čekaju da počne Svjetsko prvenstvo u fudbalu jer će u Kataru nastupiti i Orlovi koji su prema mnogima favorit iz sjene da budu najprijatnije iznenađenje.

Srbi s nestrpljenjem očekuju početak Mundijala i vjeruju da njihova reprezentacija može daleko da dogura, a svi se posebno nadaju da će se Aleksandar Mitrović i Dušan Vlahović uspjeti oporaviti.

Upravo je Mitrović bio u centru pažnje tokom sinoćnje utakmice Partizana i Maccabija jer je jedna pjesma koja je puštena sinoć u dvorani napravila totalni haos na tribinama.

Oglasi

Naime, čovjek koji je zadužen za muziku odlučio je da pusti pjesmu koju su navijači Fulhama "preradili" u čast Mitrovića, a refren te pjesme pjevaju: "Mitro's on fire...".

Jasno je da je i navijačima Partizana dobro poznata navijačka pjesma u izvedbi navijača Fulhama, a kada je ona puštena razglas u dvorani svi su u jedan glas počeli da pjevaju "Mitro's on fire" što je dodatno "zapalilo" atmosferu u dvorani.

To samo pokazuje kakva euforija vlada kod naših komšija pred početak Svjetskog prvenstva u Kataru, te je jasno da se od Srbije očekuje mnogo toga iako su u zaista teškoj grupi.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Srbija otvara Mundijal utakmicom protiv Brazila koja je na rasporedu u četvrtak s početkom u 20 sati.

Nakon toga reprezentaciju Srbije očekuje okršaj protiv Kameruna koji se igra od 11 sati 28. novembra, a grupnu fazu izabranici Dragana Stojkovića završavaju 2. decembra utakmicom protiv Švicarske (20 sati).

Top Komentari

Husrefbeg22
serem se na cetnike i njihove navijace (kolkjace)
7 2
axel42
Yebo vas više crvena zvijezda, partizan, grobari, delije. Šta nas interesuju oni?? Zbog čega pišete non - stop o njima? Jer su nam komšije, jeli?? Pa bolji mi je komšija Italijan, Nijemac, Rumun nego ovi. Nedo bog nikom takvih komšija! Zato popustite malo, yebo vas Vićo.
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti