Partizan otpustio Vladu Šćepanovića

Presudio mu poraz od Bourgea

Partizan otpustio Vladu Šćepanovića

Košarkaški klub Partizan otpustio je dosadašnjeg trenera Vladu Šćepanovića. 

Od samog početka navijačka armija 'crno-bijelih' nije bila zadovoljna ni igrom ni rezultatima kluba a nezadovoljstvo je na kraju kulminiralo nakon poraza od francuskog Bourgea u 5. kolu Eurocupa. 

"Nakon serije rezultata koji nisu u skladu sa ambicijama kluba, KK Partizan je donio odluku da ekipu na utakmici protiv Igokee ne vodi Vlado Šćepanović. Kako su asistenti Aleksandar Matović i Dejan Mijatović pozitivni na Covid 19, tim će voditi trener juniora Milivoje Lazić" - objavio je Partizan na društvenim mrežama. 

Beogradski tim je u ABA ligi na omjeru od 2-2, dok je u Eurocupu na 2-3. Zasad nije poznato ko će biti Šćepanovićev nasljednik. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi