U Beogradu vlada panika pred meč u Areni: Klub navijačima Partizana poslao jasnu poruku!

Dočekuju Real Madrid

U Beogradu vlada panika pred meč u Areni: Klub navijačima Partizana poslao jasnu poruku!

Endin Čaušević

Cijeli košarkaški svijet s nestrpljenjem očekuje večerašnji meč u Beogradu gdje se sastaju Partizan i Real Madrid, a već je i pticama na grani jasno da Kraljeve očekuje paklen doček i atmosfera. Pred meč se morao oglasiti i Partizan koji je putem društvenih mreža poslao jasan apel popularnim Grobarima.

Već je dobro poznato da se o ovom meču piše danima i da je jasno da igrače Real Madrida u beogradskoj Areni čeka pravi pakao zbog dešavanja i žestoke tuče koja se desila na prethodnom meču ovih timova.

Partizan u ovoj seriji play-offa Eurolige iznenađujuće vodi sa 2:0, a beogradski klub je obje pobjede upisao u Madridu. Srbijanski tim je na korak od plasmana dalje, no sigurno je da ni Real neće tako lako odustati.

Zbog tuče koja se desila na kraju druge utakmice već danima navijači Partizana najavljuju paklen doček Kraljevima, a šta ih čeka vidjelo se i jučer kada su košarkaši Real Madrida doputovali u glavni grad Srbije.

Sigurno je da će na udaru večeras biti mnogi košarkaši Reala, a posebno se ističe Džanan Musa kojeg već danima Grobari prozivaju na društvenim mrežama iako bh. košarkaš tokom tuče nije skrivio ništa loše, nego je bio žrtva sramotnih poteza Puntera i Lessorta.

Oglasi

I u Partizanu su svjesni kakva atmosfera se očekuje večeras u Areni i odlučili su da uvedu rigorozne provjere svakog od navijača koji bude htio da uđe u dvoranu.

Iz beogradskog kluba su se oglasili na društvenim mrežama kako bi apelovali navijačima da ranije dođu na meč kako se na ulazima ne bi stvarale gužve jer će provjere biti zaista rigorozne.

"KK Partizan Mozzart Bet apeluje na navijače da dođu u halu ranije i izbjegnu stvaranje gužve. Kontrole na ulazima će biti detaljne i neće biti moguće unošenje nikakvih čvrstih predmeta", saopštili su iz Partizana, a onda su za navijače imali poseban apel i poruku.

"Navijajmo sportski za naš Partizan".

Očekuje se da će beogradska Arena biti ispunjena do posljednjeg mjesta, a svi se nadaju da na ovom meču neće biti incidenata i da će vladati sportska atmosfera iako se vidjelo jučer da to baš i neće biti slučaj.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Također, u Partizanu strahuju od većeg incidenta navijača koji bi ih mogao žestoko koštati i čak rezultirati izbacivanjem iz ovog takmičenja. Bilo kako bilo u Areni nas očekuje spektakl, ali i pravi pakao za Kraljeve za koje će ovo biti najveći izazov u sezoni.

Podsjećamo, utakmica između Partizana i Real Madrida igra se od 20:30 sati.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Svaka cast nasem Musi sto ih je onako pobacao po parketu. Nek vise cetalji kako Musa dere jarca!
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti