Partizan savladao Tamiš

Crno-bijeli sigurni

Partizan savladao Tamiš

D. Vejo

U sklopu prijateljskog meča, u beogradskoj hali Sport eko KK Partizan je bio bolji od ekipe Tamiša rezultatom 85:61.

Izabranici Aleksandra Džikića odlučili su da do početka domaće Super lige ne miruju. Naime, oni hoće da formu tempiraju kroz prijateljske utakmice. Prva na redu bila je protiv pančevačke ekipe Tamiš, u kojoj su pokazali kvalitet.

Partizan se od samog starta meča postavio kao favorit. Sjajno su otvorili meč i bili dominantniji protivnik te pobjeda ni jednog trenutka nisu dovodili u pitanje. 

Kada je u pitanju učinak, Petar Aranitović postigao je 14 poena dok je Miloš Koprivica 12, a Aleksandar Cvetković, Adin Vrabac i Andrej Milutinović postigli su po 10 koševa.

Pored ove, crno-bijeli će odigrati još dvije kontrolne utakmice a protivnici će biti Sloboda iz Užica i Mega Leks.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi