Partizan umalo od gotove utakmice protiv Jouventuda napravio veresiju
Partizan se pobjedom približio plasmanu u Top 16

Španjolci umalo kaznili opuptanje domaćina

Partizan umalo od gotove utakmice protiv Jouventuda napravio veresiju

U odgođenoj utakmici 6. kola Eurocupa koja je bila otkazana zbog pandemije koronavirusa košarkaši Partizana savladali su španjolski Jouventud rezultatom 78:75.

Jouventud je bio konkurentan u prvoj četvrtini ove utakmice. 

Znatno oslabljeni gosti koji su igrali bez Ante Tomića i Pau Ribasa su kasnije ipak očekivano pali a beogradski tim je preuzeo sve konce ovog susreta u svoje ruke. Rasla je prednost Partizana kako je odmicala utakmica, a u zadnji period beogradski tim ušao je s naoko sigurnih +14. No domaći košarkaši su prije vremena u svojim glavama zaključili ovu utakmicu pa je u zadnjih 5 minuta Jouventud to iskoristio i počeo topiti prednost tima Saše Filipovskog. Pred kraj su Španjolci napravili pravu dramu, došli na -2 pa je Partizan nanovo morao pobjeđivati već dobivenu utakmicu. Ipak, nekako je domaći tim obranio vodstvo i teškom mukom priveo kraju susret koji se neočekivano izdramatizirao. 

Nemanja Gordić bio je najbolji u Partizanu sa 16 koševa, Miller-McIntyre dodao je 13. Dawson je sa 19 bio najbolji kod Jouventuda a po 16 su ubacili Lopez i Brodziansky. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi