Partizan upisao novi poraz u Eurocupu

Nisu mogli protiv Limogesa

Partizan upisao novi poraz u Eurocupu

E. Ganibegović

Ekipa iz Beograda nije uspjela da na domaćem parketu dođe do pobjede protiv Limogesa, koji je na kraju slavio sa 98:101.

Prvo poluvrijeme susreta prošlo je u znaku domaće momčadi, koja je igrala bolju košarku i tako imala devet poena prednosti.

Izgledalo je kao da Partizan može do pobjede u ovome susretu, međutim situacija na parketu se promijenila u nastavku meča. Najprije gosti u trećoj dionici stižu do poravanja, dok u posljednjih 10 minuta dolaze do potpunog preokreta i na kraju do zasluženog slavlja.

Nigel Williams-Goss je u redovima Partizana bio najbolji pojedinac sa 28 poena, a za Limoges je Kenny Hayes pružio odličnu partiju sa 22 postignuta poena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti