9

Komentari (9)

RASanticeva
Patrick Beverly ****ica teška
DamirT
Idiot,nista novo za njega
gogs
Sigurno ga je isprovocirao kad je prosao pored njega, voli CP trash talk
Famoza
I treba ga provocirat, smrad je to
mostarac
Vidim da nisi gledao utakmice jer da jesi znao bi da je Beverly svaku utakmicu trash talk i naravno CP ga cekao i kad ih je izludio svojom sinocnom igrom najvjerovatnije da mu je uzvratio a ovaj debil ga s ledja gurnuo ko kakva curica jer nije mogao muski da podnese poraz ..Ispao je velika budala ovaj Beverly za kojeg os sutra niko nece znati sem da je gurnuo mucki s ledja legendu NBA CP.
dinass
Bas tako,pogani su obojica mada je ovakvo guranje sa ledja kukavicki
19211921
Paul doktor kosarke
mostarac
Ubio ih je sinoc i cijelo vrijeme je trpio trash talk od ovog debila koji se ufurao da je neki klinac a u stvari ostat ce upamcen samo po muckom potezu kad gura CP s ledja ko kakva curica.
Nerealno
Kakav kreten u pm
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.