Paul George zatražio odlazak iz Oklahome zbog Westbrooka

Ide u Clipperse

Paul George zatražio odlazak iz Oklahome zbog Westbrooka

E. Čaušević

Američki mediji jutros su uzdrmali javnost objavom da su Kawhi Leonard i Paul George odlučili da potpišu za LA Clipperse.

Leonard je na meti mnogih klubova nakon što mu je istekao ugovor s Toronto Raptorsima koje je vodio do titule prvaka NBA lige. Iako se špekulisalo da ide u Lakerse čini se da je izabrao njihovog gradskog rivala.

ESPN je objavio da je Leonard imao jedini uslov da Clippersi dovedu još jednog organizatora igre, a navodno uspjeli su sklopiti dogovor sa Georgeom koji je igrao za Oklahomu prethodnih sezona.

George je nezadovoljan u Oklahomi i navodno je u velikom sukobu s Russellom Westbrookom zbog čega je zatražio odlazak iz ekipe iako je tek prije godinu dana potpisao ugovor.

Navodno, Oklahoma je pristala na trejd koji će sigurno ući u historiju NBA lige. Clippersi su pristali da im daju nevjerovatan broj pikova na Draftovima u narednim godinama, a put Oklahome će još Danilo Galinari i playmaker Shai Gilgeous-Alexander.

Top Komentari

hasetz
a navodno uspjeli su sklopiti dogovor sa Georgeom koji je igrao za Oklahomu prethodnih sezona. George je nezadovoljan u Oklahomi i navodno je u velikom sukobu s Russellom Westbrookom zbog čega je zatražio odlazak iz ekipe iako je tek prije godinu dana potpisao ugovor. Koja kontradiktornost...
0 0
VelaHavle
E cuj uslov bio da dovedu organizatora igre, a oni doveli nisko krilo i Leinard potpisao hahahah
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi