Peh za pehom za Golden State Warriorse

Još jedan igrač se povrijedio

Peh za pehom za Golden State Warriorse

Košarkaše Golden State Warriorsa u posljednje vrijeme baš i ne ide najbolje.

U novu sezonu Ratnici nisu ušli najbolje, u dosad pet odigranih utakmica slavili su samo jednom, a otežavajuću okolnost po trenera Stevea Kerra stvaraju i problemi s povredama.

Već neko vrijeme van pogona je Klay Thompson, a nakon što se ranije ove sedmice povrijedio i Steph Curry, ista sudbina u sinoćnjem meču protiv San Antonio Spursa zadesila je još jednog igrača.

Američki mediji objavili su kako je u porazu od Spursa povredu lijeve ruke zadobio Draymond Green, a da stvar nije bezalzena, potkrepljuju činjenicom kako mu je šaka natekla i da će gotovo sigurno određeno vrijeme provesti van parketa.

"Greena sigurno neće biti u subotnjoj back-to-back utakmici protiv Hornetsa, a ubrzo će se saznati hoće li biti potrebna magnetska rezonanca", navodi se, između ostalog.

Ukoliko i Green bude morao na dužu pauzu, to će dodatno zakomplikovati sezonu Golden State Warriorsu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi