Perasović: Imamo veliku šansu

Efes cilja Final Four Eurolige

Perasović: Imamo veliku šansu

Košarkaši Anadolu Efesa večeras dočekuje Olympiacos u trećoj utakmici četvrtfinalne serije Euolige. 

Trener turskog tima Velimir Perasović se nada dobroj igri svojih igrača i pobjedi koja bi ih dovela na korak od plasmana na Final Four.

Efes je u prvoj utakmici u Pireju potpuno nadigran (87:72), ali je u drugom meču uspio da slavi u neizvjesnoj završnici (73:71).

"Olympiacos je odličan tim koji igra sjajno u gostima. Oni igraju svoju prepoznatljivu košarku i na svom i na gostujućem terenu. Ipak, mi znamo koliko možemo. U ovom trenutku je ta utakmica najbitnija za nas i moramo da budemo maksimalno fokusirani. Takođe, treba nam velika podrška publike od prvog do posljednjeg minuta", rekao je Perasović.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Treći meč između Anadolu Efesa i Olympiacosa igra se od 18.30 časova u Abdi Ipekci Areni u Istanbulu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi