Perez tražio priključenje Reala NBA ligi

Predsjednik Reala spreman na veliki korak

Perez tražio priključenje Reala NBA ligi

M. Šljivak

Predsjednik madridskog Reala Florentino Perez tražio je od komesara NBA lige Adama Silvera da se Kraljevi priključe najjačoj ligi svijeta.

Perez je obavio razgovore sa Silverom koji je izrazio spremnost za osnivanje evropse divizije NBA lige, ali je Real jedini koji to takmičenje želi igrati.

Zato je predsjednik Reala tražio od komesara da madridski tim priključi najjačoj ligi svijeta.

"NBA želi da osnuje evropsku diviziju, ali je Real jedini koji želi da je igra. Zato sam zamolio komesara Adama Silvera da nas uključi u njihovu Istočnu konferenciju. Želimo da budemo u najboljoj ligi na svijetu, ali rekao je da ne možeo sami i da moramo čekati ostatak Evrope", rekao je Perez.

Za sada je teško očekivati da bi jedan evropski tim mogao da se nosi sa NBA timovima izuzev ako bi imali šansu da angažuju neke od zvijezdi iz najjače lige svijeta.

Zaprati BC Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
BC Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Emir
Perezu nadaj se taj film nikada neces gledati. NBA ce da se prosiri eventualno sa 2 tima a to je vracanje fransise Supersonics i Saint Louis.
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi