Predsjednik Reala spreman na veliki korak

Perez tražio priključenje Reala NBA ligi

3

Komentari (3)

Emir
Perezu nadaj se taj film nikada neces gledati. NBA ce da se prosiri eventualno sa 2 tima a to je vracanje fransise Supersonics i Saint Louis.
Woyzeck
Kao sto se Svjetsko Prvenstvo siri na 48 ekipa, Evropsko na 32, tako ce ubrzo NBA da se igra u Evropi... A razlog je jasan-novac. Tragove sporta jos mozes da nadjes u nekim drugim ili trecim ligama BiH, neki seoski klub koji osnuju zaljubljenici u sport... Sve ostalo je cist biznis. Od namjestanja utakmica, igranja za kladionicu, preko dopinga sportista, do guranja svega u drugi plana samo radi novca, nista drugo u sportu vise neces naci. Tako da je za ocekivati da se NBA brzo prosiri na Evropu, jer je to bogato podrucje sa preko 500.000.000 stanovnika, koji su za Americke uslove na relativno malom prostoru.
Benjamingst
St Louis ? Krad koji propada, kriminal, korupcija, downtown izgleda ruglo sa I 70 I I 44 st louis izgleda ruglo I tu NBA da se igra?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.