Petrić: Ako budemo pravi pobjeda neće doći u pitanje

Posljednje kolo Lige 10

Petrić: Ako budemo pravi pobjeda neće doći u pitanje

M. Maksimović

U posljednjem kolu Lige 10 košarkaši Zrinjskog večeras u Mostaru dočekuju tim Građanskog iz Bijeljine.

 U timu Hrvoja Vlašića vlada dobro raspoloženje uz nadu da će se uspješan prvi dio sezone okončati trijumfom.


"Imamo niz od tri uzastopna poraza, i ova utakmica je za nas važna kako bismo vratili samopouzdanje. Igramo na domaćem parketu i sve zavisi od nas, iako smo oslabljeni neigranjem nekoliko igrača. Ukoliko budemo pravi, pobjeda ne bi trebala doći u pitanje", poručio je playmaker Mario Petrić. 


Uz Zrinjski u Ligi za prvaka će igrati Bosna, Spars, Sloboda i Kakanj, te ABA ligaš Igokea.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):


"Atmosfera u timu ove godine je veoma dobra, prava smo družina i smatram da smo dosadašnjim igrama zaslužili da uđemo u play-off. Bit će teško jer su sve ekipe pojačale, tu je i Igokea, svaka utakmica će biti važna, svaki poraz teško nadoknadiv, tako da ćemo morati dati sve od sebe i imati sreće", dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije