Petrić: Možemo popraviti dojam iz zadnje utakmice, nadam se pobjedi

Zrinjski gostuje kod Rogaške

Petrić: Možemo popraviti dojam iz zadnje utakmice, nadam se pobjedi

U okviru regionalne ABA 2 lige momčad Zrinjskog sutra igra protiv Rogaške.

Aktuelni prvak naše zemlje će se na gostovanju kod Rogaške pokušati iskupiti za težak poraz na otvaranju sezone, kada je pred svojim navijačima poražen od Dynamica sa 50:73, a optimizma u taboru Plemića ne nedostaje.

Uoči utakmcie svoja očekivanja su iznijeli trener Hrvoje Vlašić i igrač Mario Petrić.

"Čeka nas teška utakmica u gostima kod Rogaške. Mi još hvatamo pravi ritam i nismo na željenom nivou. Od utakmice protiv Dinamica smo napokon povezali nekoliko dobrih treninga, ali nažalost nismo kompletni ponovo nedostaje Miličević. Nadam se našoj boljoj igri nego u prvom kolu. Rogaška je jedna kvalitetna momčad u kojoj playmaker Davis dominira u realizaciji razigrava suigrače i pravi razliku. I u vanjskoj liniji moram spomenuti Vašla i Bilica te Tomića na centarskoj poziciji, ali udarna snaga je Davis. Mi smo u situaciji da se moramo baviti svojom izvedbom u prvom redu i naravno maksimalnim angažmanom u obrani", kaže Vlašić.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Petrić vjeruje u pobjedu.

"Nakon neočekivanog poraza na startu prvenstva, idemo u goste neugodnoj ekipi Rogaške koja je posebno opasna na svom domaćem terenu. U prvom kolu su nesretno izgubili u Lovćenu u zadnjim sekundama što dovoljno govori o kakvoj se ekipi radi. Najveću pozornost ćemo sigurno morati obratit na playmakera Davisa koji je motor njihove ekipe. U odnosu na zadnju utakmicu moramo popravit igru u obrani prije svega,biti agresivniji što će se sigurno odraziti i na napad. Vjerujem da možemo popraviti dojam iz zadnje utakmice i nadam se pobjedi."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi