Petrić: Najveća prijetnja je centar Sekulović

Zrinjski u 11. kolu dočekuje Teod iz Tivta

Petrić: Najveća prijetnja je centar Sekulović

Uoči sutrašnje utakmice 11.kola ABA 2 lige u kojoj HKK Zrinjski dočekuje ekipu Teoda iz Tivta, medijima su se obratili trener Hrvoje Vlašić i košarkaš Mario Petrić.

Poslovično oprezni Vlašić je rekao:
“Teodo je dobro posložena momčad, čeka nas teških četrdeset minuta, ukoliko želimo sačuvati nepobjedivost na domaćem terenu, morat ćemo biti na 100% svojih mogućnosti. Imamo problema sa vanjskom linijom, nedostaju nam dva igrača Šutalo i Begić i ostali u rosteru će morati pružiti svoj maksimum.”

Mario Petrić je dodao:

“Zadnja utakmica u prvom dijelu ABA 2, nadam se da ćemo uspjeti pobijediti za kraj i time završiti odličnu polusezonu. Dolazi nam neugodna ekipa Teoda koja je dobro pokrivena na svim pozicijama sa odličnim trenerom. Najveća prijetnja nam je centar Sekulović koji je naš bivši igrač, ali mi igramo kući i moramo od početka nametnuti svoj ritam, prije svega obrambeno. Atmosfera u ekipi je dobra,malo su nas poremetile ozljede Šutala i Begića, ali imamo dosta igrača u rotaciji koji mogu odgovoriti zadacima trenera i nadam se kako ćemo uz pomoć publike slaviti u srijedu.”
Inače, trener Teoda je crnogorski stručnjak Zoran Glomazić, dobro poznat domaćoj publici jer je vodio Plemiće tijekom nekoliko sezona i dobro poznaje stvari u Zrinjskom.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Utakmica između HKK Zrinjski i KK Teodo Tivat igra se u srijedu sa početkom u 18sati uz slobodan ulaz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi