Pilavdžić posljednje pojačanje KK Kakanj

Dolazi iz Bosne Royal

Pilavdžić posljednje pojačanje KK Kakanj

Jučerašnjim treningom košarkaši KK Kakanj startali su s pripremama za narednu sezonu.

Kakanjci predvođeni Benjaminom Šabićem u novu sezonu ulaze s visokim ambicijama, čemu u prilog idu i brojna pojačanja, a roster je zvanično kompletiran dovođenjem Mirsada Pilavdžića.

Pilavdžić već je potpisao ugovor i stavio se na raspolaganje treneru, a u redove Kaknja stiže iz sarajevske Bosne gdje je važio za jednog od najboljih košarkaša. Ranije je još nastupao za Spars i Slobodu.

Uz Pilavdžića saradnju sa Kaknjem prethodno su, podsjetimo, dogovorili Jovan Đorđević Marinković, Refik Bašić, Ermin Dedić, Anes Podojak...

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Iz ovog kluba također su saopštili kako će kompletne pripreme odraditi u Kaknju, a u planu je i odigravanje prijateljskih utakmica protiv Mladosti iz Mrkonjić Grada, Sparsa, Bratunca i Slobode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi