Pitino preuzima Cavse iduće sezone?
Cavsi nakon katastrofalne sezone vide slavnog trenera kao idealnu priliku za novi početak

Ostaje li tim iz Atine bez trenera

Pitino preuzima Cavse iduće sezone?

E. Dindić

Rick Pitino po svemu sudeći napušta Panathinaikos na kraju ove sezone. 

Tako bar tvrde mediji u SAD koji govore da će ovaj slavni trener po svemu sudeći iduće sezone sjediti na klupi Cleveland Cavaliersa.

Pitino se trenutno priprema za utakmicu broj tri play-offa Eurolige protiv Real Madrida. Nakon prve dvije utakmice tim iz Španije ima prednost od 2:0 u seriji i jako blizu je prolaska u drugu rundu takmičenja.

Tim iz Atine želi Pitina da zadrži u svojim redovima i iduće sezone, ali još uvijek do zvaničnih pregovora između dvije strane nije došlo.

U prijašnjim obraćanjima u medijima, sam Pitino par puta je istakao da bi želio da još jednom se oproba u NBA ligi, pa bi tako Cavsi bili idealni za njega u ovoj situaciji pod uslovom da dođe do dogovora.

Top Komentari

Emir
Gdje rickia iskopaste haha kad se sjetim kad je Celticse vodio koje je psihopatske grimase pravio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije