Play Off ubjedljivo slavio u Ugljeviku

Nova pobjeda

Play Off ubjedljivo slavio u Ugljeviku

Košarkašice Play Off Happyja nemaju milosti u domaćem prvenstvu.

Izabranice Gorana Loje u sklopu trećeg kola ostvarile su drugu ovosezonsku pobjedu, savladavši sinoć na gostovanju u Ugljeviku domaći Rudar rezultatom 86:57. 

Gošće su u svakoj dionici bile bolje, pa je trener Lojo imao priliku da odmara glavne igračice i pruži priliku curama koje su u prethodnim utakmicama imale manju minutažu. 

Najefikasnija u redovima Play Off Happyja bila je Nikolina Džebo sa double-double učinkom od 23 poena i deset skokova, dok je u domaćem timu bolja od ostalih bila Nataša Kajtaz sa 21 poenom i šest asistencija. 

Ženska košarkaška liga: 

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (Ž):

Rudar Sport - Play Off Happy 57:86

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.