Plemići prokockali pobjedu

Primorska bolja u Kopru

Plemići prokockali pobjedu

Malo je nedostajalo da se košarkaši HKK Zrinjski vrate s prvom gostujućom pobjedom s najtežeg gostovanja u ABA 2 ligi. Momčad Primorske iz Kopra na kraju je slavila 67:64, više zahvaljujući nespretnosti Plemića, nego svojoj dobroj igri.

Prvo poluvrijeme odigrali su mostarski košarkaši jako dobro i s prednošću otišli na odmor, ostavivši odličan dojam, posebice u obrani.

Primorska je u nastavku pohvatala konce, te preokrenula rezultat, no uporni Plemići se nisu dali, te su trojkom Alija Demića na 40 sekundi do kraja susreta poveli 64:62.

Ispostavilo se da su to posljednji koševi Zrinjskog na ovom susretu. Prvo je napravljen brzoplet faul na Fermeu koji je sigurno realizirao dva slobodna bacanja, a napad Zrinjskog za eventualnu pobjedu završio je tako da je dotad odlični Marko Šutalo mlako ušao u prodor, pa je blokiran od obrane Primorske.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

Kako to već biva, kazna je stigla brzo i nemilosrdno. Već spomenuti Tadej Ferme uredno je spremio tricu i prva pobjeda Zrinjskog u gostima u ABA 2 ligi ostala je umalo dosanjan san.

Marko Šutalo s 15 i Vedran Princ s 14 koševa bili su najbolji u redovima lidera BiH prvenstva, dok su Zupan s 13, te Ferme i Čakarun bili bolji od ostalih kod prvoplasirane momčadi ABA 2 lige.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi