Pobjeda košarke u Donjem Vakufu!

Domaći navijači za primjer, gostima aplauzi

Pobjeda košarke u Donjem Vakufu!

S. Mlaćo

Ni sjajna atmosfera nije pomogla košarkašima KK Promo u duelu prvog kola protiv KK Bratunac.

Gosti su slavili 85:74, te domaći nikako nisu mogli biti zadovoljni, ali ipak vrijedi istaći sjajnu podršku i ispunjene tribine Promo arene.

Iako su gosti vodili skoro cijeli meč, domaća publika nije prestajala da pruža svojim ljubimcima podršku na veoma fer i korektan način.

Već sada je jasno da je ulazak KK Promo u elitni rang bh. košarke donio mnogo dobrog bh. košarci, s obzirom da mnoge dvorane tokom utakmica zjape prazne uz pozorišnu atmosferu.

Aplauz su na kraju dobili i gosti, što je potez kakav se rijetko viđa, ali i koji vraća nadu u bolje sutra bh. sporta.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

"Čestitke domaćine na borbenoj igri i zaista srdačnom prijemu. Publika je bodrila svoj tim gromoglasno svih 40 minuta, za svaku pohvalu je aplauz našim momcima na početku, ali i na kraju meča", istakli su nakon meča iz KK Bratunac.

Top Komentari

Torcida
Kad covjek malo ovako pogleda zar ovo ne bi trebalo da bude svakodnevnica a ne da se mora pisati o tome kad protivnicka momcad dobije aplauz ?!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi