Počelo okupljanje košarkaške reprezentacije BiH

Očekuju nas novi izazovi

Počelo okupljanje košarkaške reprezentacije BiH

S. Mlaćo
Muška košarkaška reprezentacija BiH počela se okupljati sinoć u Sarajevu uoči početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2023. godine u Japanu, Indoneziji i Filipinima.

Stručni štab i dio igrača stigao je u sarajevski hotel Courtyard by Marriott, gdje će Zmajevi boraviti do utakmice prvog kola kvalifikacija sa Češkom Republikom u petak. Očekuje se da naš nacionalni tim bude kompletiran tokom današnjeg dana.

“Evo, konačno smo u Sarajevu. Članovi stručnog štaba su tu, igrači također polako dolaze. Sutra ujutro imamo prvi zvanični trening. Jako je dobra atmosfera, kao i uvijek. Svi znamo kakva je situacija sa koronom, ali očekujem dolazak svih pozvanih, naravno nakon što odigraju svoje utakmice u klubovima”, kaže selektor Vedran Bosnić za službenu stranicu KS BiH.

Press-konferencija košarkaške reprezentacije BiH planirana je danas u 14.30 sati u hotelu Courtyard by Marriott.

Utakmica BiH – Češka Republika igra se 26. novembra od 20 sati u velikoj dvorani Mirza Delibašić (KSC Skenderija).

Top Komentari

user1582456981
Hajmoo Bosnoo mozes ti i na svjetskoo.....????
6 0
C.Banks
Hoće li bit iko od "patriota"
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi