6

Komentari (6)

IMPERATOR
Baš je poenterski puno pomogao sa svojih 16 koševa. Sreća da postoje i drugi statistički parametri, inače ko nije gledao utakmicu, mislio bi da ovaj nije igrao više od jedne četvrtine.
JJ90
Zato se utakmica gleda, a ne komentariše po portalima.
IMPERATOR
Nažalost ima nas koji moramo od 7h na posao da prehranimo porodicu pa se ne mozemo prilagoditi americkom terminu i utakmicama koje se igraju skoro pa u jutarnjim satima (po našem vremenu).
DadiG
Onda se kani komentarisanja o necemu u šta se ne razumiješ, gledao-ne gledao. Čitav košarkaški svijet hvali ovu statistiku a tebi ne valja. Mene licno boli briga za igraca iz srbije ali tako je kako je.
LOLLOL
Nemas ti veze sa kosarkom
Turgut2
O cemu ti be Ostavi se raki
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.