Pogledajte monstruoznu blokadu Luke Dončića

Dominira u svim segmentima

Pogledajte monstruoznu blokadu Luke Dončića

Fenomenalni slovenački košarkaš Luka Dončić odigrao je još jednu utakmicu za pamćenje u dresu Dallasa.

Iako je njegov tim poražen od Memphisa sa 98:88, Dončić će utakmicu pamtiti po tome što je prvi put u NBA karijeri ostvario double-double učinak sa 15 poena i deset skokova.

Pored toga, Dončić se istakao i jednom monstruoznom blokadom u drugoj četvrtini kada je na sjajan način zaustavio MarShona Brooksa.

Košarkaš Grizzliesa je krenuo na polaganje, ali mu se pred košem ukazalo slovenačko čudo od djeteta koje je intervenisalo u stilu najboljih defanzivaca lige.

Dončićeva blokada omogućila je brz protok lopte na drugu stranu terena, gdje je DeAndre Jordan lagano poentirao iz kontranapada.

Top Komentari

Svojprisebi
To Luka srbine pardon majstore:)
2 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi