Pogledajte reakcije Jusufa Nurkića na čudesnu igru Lillarda

Bosnian Best nije ostao miran

Pogledajte reakcije Jusufa Nurkića na čudesnu igru Lillarda

Midhat Šljivak

Damian Lillard donio je Portland Trail Blazersima pobjedu protiv Oklahoma City Thundera.

Pogodio je Lillard za pobjedu sa zvukom sirene (118:115), a ukupno je u ovom meču ubacio nevjerovatnih 50 poena.

Naravno, sve je pratio i bh. centar Jusuf Nurkić. Bosnian Beast nažalost ne može da učestvuje u ovom doigravanju zbog teškog loma noge kojeg je doživio na čemu protiv Brooklyn Netsa, ali svakako da je svim srcem uz saigrače.

To pokazuju njegovi komentari na Twitteru tokom utakmica. I sinoć je Nurkić bio veoma aktivan, a naravno prva zvijezda je bio Damian Lillard.

Nurk je kratko samo prokomentarisao igru svog velikog prijatelja i prve zvijezde Portlanda riječima: Babo!

Treba istaći da je Lillard većinu svojih poena, čak 34 ubacio u prvom poluvremenu, što je najveći učinak u historiji play offa još od Stevea Nasha 2005. godine.

Portland je seriju protiv Oklahome dobio sa ukupnih 4-1, a u polufinalu Zapadne konferencije ih čeka pobjednik duela Denver - San Antonio.

Za sada su bliži pobjedi Nuggetsi. Imaju prednost od 3-2 u seriji i jedna pobjeda ih dijeli od sudara sa Trail Blazersima.

Nevjerovatna noć za Trail Blazerse...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi