Westbrook protiv Portlanda odigrao najgori meč sezone, a to je najviše obradovalo Jusufa Nurkića

Oglasio se na Twitteru

Westbrook protiv Portlanda odigrao najgori meč sezone, a to je najviše obradovalo Jusufa Nurkića

E. Čaušević

Košarkaši Portland Trail Blazersa sinoć su kao gosti povijedili Oklahoma City Thunder sa 111:98.

Portland sada u ovoj seriji vodi sa 3:1 i potrebna im je još samo jedna pobjeda kako bi se plasirali u konferencijsko polufinale. Trail Blazersi su odigrali nevjerovatan meč, a istakli su se McCollum i Lillard koji su ponovo nosili tim do pobjede.

Gosti su bili odlični što se tiče odbrane i u potpunosti su zatvorili Westbrooka koji je odigrao jednu od najlošijih utakmica u ovoj sezoni. On je za 40 minuta na parketu upisao svega 14 poena, a od toga samo jedan dao je u drugom poluvremenu.

Njegovoj nešto lošijoj utakmici najviše se obradovao bh. košarkaš Jusuf Nurkić koji je pored malih ekrana bodrio svoje saigrače. Poznato je da Nurkić i Westbrook nisu u dobrim odnosima i da su imali žestoke sukobe na parketu.

Nurkić je bio oduševljen lošom igrom Westbrooka i odličnom igrom svog tima u odbrani, a preko Twittera je svima dao do znanja da ga je oduševilo loše izdanje Westbrooka i njegove "cigle" ka košu Portlanda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije