Dani ponosa i sreće

Pogledajte reakciju Džanana Muse nakon što je izabran na NBA draftu

Bh. dragulj Džanan Musa izabran je kao 29. pik prve runde NBA drafta od strane Brookly Netsa.

Kao što se predviđalo prije drafta, koji je održan u Barclays Centru u Brooklynu, Musa je izabran u prvoj rundi i to baš od strane Netsa čije je boje na početku NBA karijere branio Mirza Teletović.

Musa je već ranije najavio da se namjerava odmah okušati u najjačoj ligi svijeta, pa stručnjaci u Sjedinjenim Američkim Državama smatraju da je baš to razlog zašto je izabran tako kasno u prvoj rundi, odnosno moglo je to biti i ranije.

U video prilogu možete pogledati kakva je bila reakcija dragulja naše košarke kada je njegovo ime pročitano u Barclays Centru.

Top Komentari

Ljubisa Markovic
Neka nas Bosanaca iHercegovaca i u NBA...i neka nas po svjetu, a najviše ovdje u Bosni. Bravo Nani i sretno.
24 4
ratip irats
Bravo Majstore, Sretno...
15 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi