5

Komentari (5)

stipulanbo
"Zauzvrat, Calhoun je osvojio 50.000 dolara godišnje u narednih 20 godina, što je naravno dobro došlo, ali ipak ostaje žal za milionom..." ??? 50.000 x 20 = 1.000.000 !!! Tekstopiscu matematika slabo ide. Bolje 50.000 godisnje 20 godina nego od jednom 1.000.000 koje ces s*ebati za par mjeseci
rock3
100% bolje prosao sa 50k godisnje, ali eto mogao je postati milioner te veceri, ali ipak nije
Adnanos
? si upravu da je bolje ovako da ji nebi spicko sve ako je smoto. Ali zbog inflacije nije bas isto. 1 000 000 dolara prije 20 godina je vrijedilo vise. Ali to nema veze jer ovo nije utjeha jer je fakat dobio pare koje mu nisu morali isplatit.
Hadzija123
Pa druze nije to bas tako,heste lezihl****vicima koji ce dobijati taj nivacmjesecno/godisnje i trositi ga samo a drugacije je na kamari sto se kazem milion pa ga ti zavrstis otvoris nesto ulozis u nestonpogotovo tadasnja vrijednost miliona kao danas 20
stipulanbo
to si u pravu, shvatam da je tada bila vrijednost miliona veća. ali mislim da je i opasnost propadanja veća. nezna svako gdje i kako treba uložiti novac.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.