Policija objavila video sukoba nakon kojeg je američki košarkaš pronađen mrtav

Tyler Honeycutt u julu izvršio samoubistvo

Policija objavila video sukoba nakon kojeg je američki košarkaš pronađen mrtav

Midhat Šljivak

Policija grada Los Angelesa (LAPD) objavila je kompletan snimak akcije nakon koje je pronađeno beživotno tijelo američkog košarkaša Tylera Honeycutta.

Honeycutt je izvršio saomoubistvo 7. jula ove godine u predgrađu Los Anglesesa. Prethodno se zatvorio u kuću, njegova majka je pozvala policiju, nakon čega su započeti pregovori sa njim.

Međutim, Honeycutt je odlučio da sebi oduzme život. Prethodno je pucao na policiju, nakon čega se ubio pucnjem u glavu.

Policija je objavila video kompletne akcije od poziva njegove majke, pa sve do uviđaja kojeg su obavili na mjestu događaja.

Honeycutt je u profesionalnoj karijeri nastupao za Sacramento Kingse, Khimki, Ironi i Anadolu Efes, a boravio je i na prestižnom UCLA univerzitetu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi