Poraz Crvene zvezde u Podmoskovlju

Khimki bolji od Beograđana

Poraz Crvene zvezde u Podmoskovlju

Košarkaši Khimkija večeras su u svojoj dvorani u okviru 6. kola Eurolige savladali Crvenu zvezdu rezultatom 83:77. 

Bila je ovo utakmica nakon koje nje ostao dojam da su Beograđani s punim plijenom mogli napustiti Podmoskovlje.

Igrao je prvak Srbije dobru i čvrstu košarku u prvom periodu, da bi već tijekom druge u obrani došlo do nekoliko propusta što je Khimki kaznio i anulirao prednost 'crveno-bijelih' i na poluvrijeme otišao s 4 koša prednosti. Nije posustajao beogradski tim u nastavku, opet su povezali konce, prije svega obrambeno te uspjeli pred kraj treće četvrtine povesti sa 63:58. I upravo tad kad se činilo da bi gosti mogli doći do pune kontrole nad utakmicom, ponovo je pala koncentracija u igri tima Saše Obradovića a sjajni strijelci Khimkija su do kraja utakmice dovršili posao.

Konačnih +6 je samo rezultat opuštanja domaćeg tima u zadnjim trenutcima jer su Rusi vodili i s 12 razlike u zadnjoj četvrtini. Eric McCollum je bio sjajan s 23 poena i šutem 7/10 iz igre. Odličnu partiju odigrao je i Shved sa 'samo' 15 poena no njima je pridodao sjajnih 12 asistencija. Jordan Loyd kao i obično najbolji kod Zvezde s 18 poena a 14 je dodao novi košarkaš Johnny O'Bryant. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi