Poraz kadeta od Estonije za oproštaj od A Divizije

Posljednje mjesto u grupi

Poraz kadeta od Estonije za oproštaj od A Divizije

Kadetska reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je jutros od Estonije 63:55 na Evropskom prvenstvu koje je igrano u Italiji.

Bila je ovo neizvjesna košarkaška predstava tokom tri četvrtine, ekipe su bile u gotovo potpunom egalu, ali onda u posljednjih deset minuta utakmice, Estonija ubacuje u brzinu više, prelama utakmicu u svojukorist, te na kraju odnosi pobjedu rezultatom 63:55.

Najefikasniji u našem timu bio je Stefan Radinović sa 12 poena, dok je Danijel Rebić ubacio 10. Kod Estonaca, Henri Veesaar je postigao 18 poena.

Ovim porazom naš nacionalni tim je ujedno zauzeo i posljednje mjesto na Evropskom prvenstvu A Divizije.

Top Komentari

Jasko91
Kako vas nije sramota od Estonije izgubit u košarci !i ne treba vam marke dat ,bruke jedne
0 0
crvenituzlak
Velikani kosarkaski
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi