Portland Trail Blazersi poslali Jusufa Nurkića u Razvojnu ligu

Odradit će trening sa Warriorsima

Portland Trail Blazersi poslali Jusufa Nurkića u Razvojnu ligu

E. Čaušević

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić nakon skoro godinu dana vraća se na parket.

Nurkić je prije godinu dana zadobio težak prelom noge i nakon dugog oporavka spreman je da se vrati na parket. Bh. košarkaš bi uskoro trebao zaigrati za Portland Trail Blazerse i u potpunosti biti spreman do play-offa.

No, mnogi su bili iznenađeni danas kada je potvrđeno da je Portland poslao Nurkića u Santa Cruz Warriorse koji igraju Razvojnu ligu.

Odlučeno je da Nurkić odradi trening s ekipom u Santa Cruzu danas, a nakon toga vratit će se u Portland. S njim će na treningu biti i članovi trenerskog i doktorskog tima Trail Blazersa.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi