Poruke na Instagramu sve govore: DeRozan bijesan zbog trejda u San Antonio

Nije to očekivao

Poruke na Instagramu sve govore: DeRozan bijesan zbog trejda u San Antonio

Endin Čaušević

Toronto Raptorsi i San Antonio Spursi danas su iznenadili košarkašku javnost nakon što su završili veliki trejd pred novu sezonu.

Naime, NBA ekipe dogovorili su se oko trejda jednih od najvećih zvijezda. Put Toronta će Kawhi Leonard, dok će u suprotnom pravcu DeMar DeRozan. Ovaj trejd je šokirao sada već bivšeg košarkaša Toronta koji nije mogao vjerovati da ga je tim trejdovao bez njegovog znanja.

DeRozan se nakon svega oglasio na Instagramu gdje je postavio nekoliko fotografija koje u početku niko nije shvatio. Ipak, nakon što se ovaj trejd ozvaničilo njegov izjave postale su jasne ko dan i DeRozan nije krio svoj bijes što napušta Toronto. Navodno, u klubu su mu obećali da će ostati još nekoliko godina, te da će se oko njega graditi tim.

"Rekli su mi jednu stvar, a uradili skroz drugu. Ne možete im vjerovati. Nema lojalnosti u ovoj igri. Prodaju vas tako brzo za mrvicu ničega. Ubrzo ćete razumjeti ove riječi", poručio je DeRozan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi