Poslije velike pobjede Warriorsa oglasila se Durantova majka

Stala u odbranu svog sina

Poslije velike pobjede Warriorsa oglasila se Durantova majka

S. Grebović

Sinoć je odigrama peta utakmica finalne serije NBA lige u kojoj su važnu pobjedu izborili Golden State Warriorsi slavivši u Torontu sa 106:105.

Tako su još uvijek aktuelni prvaci NBA lige smanjili rezultat u seriji na 3-2 u korist Raptorsa koji su propustili sinoćnjom eventualnom pobjedom da po prvi put u historiji franšize postanu šampioni.

Kompletna ova serija je obilježena neigranjem ponajveće zvijezde Warriosa Kevina Duranta, koji je sinoć po prvi put nastupio u finalu, ali je po njegovu nesreću ponovo doživio povredu, ovog puta stradali su ligamenti desne noge.

Tim povodom se na Twitteru oglasila njegova majka Wanda Durant uz fotografiju sa svojim sinom na kojoj je napisala napisala:

"Za sve vas koji dovodite u pitanje mog sina kako čovjeka, koji dovodite u pitanje njegovo srce, njegov integritet, njegovu ljubav prema košarci, vi ga ne znate. On ima srce pravog Ratnika i ovo će proći. Bog vas blagoslovio."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi